Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Hits: 14292

HORECA-TEAM SV WILP

Even voorstellen!

De aansturing van het Horeca-Team bestaat uit 4 personen die elk zo hun eigen taken hebben.

• Mimi Mulderij: Voorzitster, inkoop horeca, assortiment
  • Dinand Eggink: Kantinelijsten/planning, hand en spandiensten
  • Dick Penninkhof: Bestellen dranken
  • Harry Selhorst: Ondersteuning, hand en spandiensten

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vele vrijwilligers die om de zoveel tijd hun vrije avond opofferen om een avond bardienst te draaien of om in de keuken te staan. Ook deze vrijwilligers maken natuurlijk een heel belangrijk deel uit van het Horeca-Team SV Wilp. Dankzij hen kan de kantine geopend zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

Het Horeca-Team SV Wilp is er natuurlijk in de eerste plaats voor het uitbaten van de kantine van onze sportvereniging. De kantine is een belangrijke inkomstenbron voor onze verenigingskas en het is erg belangrijk dat hier serieus mee wordt omgegaan.

Het Horeca-Team SV Wilp zorgt er voor dat er voldoende drinken op voorraad is en natuurlijk voor het balletje gehakt, de tosti en het bakje patat. Verder zorgen we er voor dat de SV Wilp leden na de training een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Dit doen we door vrijwillige barmedewerkers in te roosteren. Ditzelfde gebeurt natuurlijk ook tijdens de thuiswedstrijden in het weekend en bij tournooien op ons complex. Ook zorgen we er voor dat het aanwezige assortiment aansluit bij de wensen van onze ‘klanten’. Over de inrichting van de kantine zullen wij binnenkort gaan nadenken om zo nog meer sfeer en gezelligheid te creëren.

Verder kun je ons benaderen voor ondersteuning bij feestavonden, vergaderingen etc. Wij kunnen, samen met de organisatie, voor bezetting zorgen

Mocht je ons willen benaderen, dan kan dat natuurlijk altijd. Op de website van SV Wilp hebben wij ons eigen ‘hoekje’ en daar staat alle informatie die je nodig hebt om in contact te komen. Ook kun je hier de kantinelijsten downloaden, mocht je deze per ongeluk kwijt zijn.

Kantinedienst  2014

Website sponsors